Pet Journey, Çevre Bakanlığı’na Sunuldu

Önce Öğretmen Vakfı tarafından düzenlenen bir organizasyonla Maya Okulları Oran Yerleşkesi'nin 5. sınıf öğrencileri, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na 'Pet Journey' adlı projelerini sundu.
WhatsApp Image 2024-05-14 at 11.04.39

Maya Okulları Oran Yerleşkesi 5. Sınıf Öğrencileri, Çevre Bakanlığında ‘Pet Journey’ Projesini Sundu

9 Mayıs’ta, Önce Öğretmen Vakfı tarafından düzenlenen bir organizasyonla Maya Okulları Oran Yerleşkesi’nin 5. sınıf öğrencileri, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ‘Pet Journey’ adlı projelerini sundu. Bu proje, öğrencilerin çevre bilincini artırmayı ve geri dönüşümün önemini vurgulamayı hedefliyor. Bakanlık yetkilileri, projenin ‘sıfır atık, sıfır karbon ve geri dönüşüm’ konularında büyük önem taşıdığını ve bu tür eğitimlerin genç nesillerin çevre koruma konusunda daha bilinçli olmalarını sağlayacağını belirtti. Proje, öğrencilerin kullanılmış pet şişeleri toplayarak yeniden kullanılabilir objeler üretmelerini içeriyor ve böylece sürdürülebilir yaşam pratikleri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bu tür projelerin hem eğitimde hem de çevre koruma çalışmalarında yeni bir sayfa açtığına dikkat çekildi.

Ziya Hoca'nın Perspektifi

Ziya Hoca’nın paylaşımlarını;

Ziya Hoca’nın Perspektifi bölümünde bulabilirsiniz.

Bu yazıları da inceleyebilirsiniz

Bir Öğretmenden Bin Öğretmene